Att en sten kan betyda så mycket

Idag kom gravstenen på plats. Pratade med stensättaren igår och han sa den skulle komma under dagen idag, så jag åkte dit efter jobbet. Den blev jättefin och precis som vi ville ha den. Och givetvis rosa, så som Ronja hade velat ha den! ?
Men vad jobbigt det var att se den! Så definitivt på något sätt, fastän vi inte haft urnsättning ännu.

När jag gått på kyrkogården tidigare med Ronja sa hon alltid att hon ville ligga under samma sten som mig ? Då tänkte jag att det kommer ju hon få välja när hon blir gammal och jag är död! Hon funderade mycket över hur man kan ligga under stenen men ändå vara i himlen. Jag försökte förklara att bara askan är nedgrävd men att man ändå kan vara i himlen. Svårt att förklara när man inte kan förstå det själv!

gravsten1

Ängeln fick jag inspiration till på nätet, men ritade om så att den skulle bli unik och representera Ronja och hennes kärlek

gravsten2

Fastlimmat foto i glasram. Kortet är taget för över ett år sedan innan Ronja skulle på disco

gravsten

Grovhuggna kanter och slipad yta

gravsten3

Fin plats på en kulle med möjlighet till picknick tillsammans med Ronja ? Platsen är på St Sigfrids kyrkogård, Majvivan

 

 

 

 

Post navigation

  1 comment for “Att en sten kan betyda så mycket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *