Brev från en vän

Ronjas ena bästa kompis skrev ett brev till Ronja igår ?

Så sött! Stackars tjej som inte får leka med sin kompis mer, men så fint skrivit av henne ??

Brev

Man funderar mycket på vad som rör sig i huvudet på de små. De måste ha många tankar som snurrar. Samtidigt som saknaden säkert finns där så lever barn i nuet på ett annat sätt än oss vuxna, vilket känns så härligt på nåt sätt. Att gå till graven för att minnas Ronja och sätta blommor och släppa iväg ballonger och samtidigt leka kurragömma bland gravarna. Det tycker jag är tecken på ett sunt beteende och jag försöker ta efter så mycket jag kan. Även fast jag tänker på Ronja så gott som hela tiden och på allt hon går miste om och som jag kommer gå miste om, så måste jag leva i nuet och ta tillvara på det som händer runtomkring. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *