En hälsning på graven

Åkte till graven idag. Åker dit någon till några gånger i veckan beroende på vad jag känner för. Ibland flyger dagarna bara förbi och jag har inte tagit mig dit och ibland vill jag bara dit och få tänka och känna för en stund. Jag känner inget tvång att gå dit. Ronja finns alltid i mina tankar ändå, det är inte för hennes skulle jag ska känna att jag behöver gå dit, utan för min egen skull.

Ibland tar jag med en blomma eller ser till att fixa lite, klippa lite gräs mm. Men ibland är jag bara där en stund och bara är.

Vissa gånger har andra satt blommor. Jag satte själv en blomma häromdagen och Ronjas farmor hade satt två buketter och mormor hade satt en fin bukett med. Idag när jag kom satt en till liten söt bukett med en lapp där det stod: ”Ronja jag saknar dig! Filippa kram. Jag har börjat ettan, tomt utan dig.” ?

Det var en kompis som hade känt en saknad och gick och satte lite blommor på graven, så gulligt ?

Gravblomma

Graven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *