En hittad skatt

Ronja fick ha Magnus gamla mobiltelefon. Även om vi inte hade simkort i den så använde hon den ibland. Jag trodde mest hon bara spelade på den, men efter hon dog och jag kikade i den hittade jag massa filmer.

Hon hade ofta med mobilen i bilen, till och från skolan eller till simskolan. Då trodde jag hon mest satt och pratade för sig själv, vilket inte var ovanligt, men det visade sig att hon spelade in på mobilen ?

Dessa filmer visar på intresset Ronja hade för tv och programledning. Kanske det hade blivit hennes karriär??

Några av filmerna kan ni se här:

https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0DJtdOXmOfDNC

När jag saknar Ronja brukar jag titta på filmerna. Det är jobbigt men ändå härligt att se. Hon blir så levande på nåt sätt, samtidigt som det känns så konstigt att se henne så när jag inte kan krama henne.. ?

  6 comments for “En hittad skatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *