En vecka utan tårar?

Har tänkt många gånger att snart kan jag skriva ett inlägg om att jag klarat en vecka utan tårar. Det kan gå dagar utan att jag gråtit, även om tankarna ändå finns där. Men så faller jag på målsnöret.

Veckan som gått har varit fylld med glädje då jag träffat vänner och haft mycket tid med Albin. Trodde nästan jag skulle klara mig en vecka nu utan tårar. Men så förrigår hände nåt. Jag hade en jätte trevlig dag på Kolmården med Albin och en vän och hennes barn. En alldeles underbar dag!! Men framåt kvällen fick jag sån otrolig huvudvärk. Så mycket att jag kände mig illamående också. Fick pausa bubbeldrickandet och lägga mig en stund i sängen. Min vän tog med alla barnen till ett intilliggande glasställe. Jag ville så gärna vara med så tog mig dit. Men det var så mycket sorl att jag fick vända. Det var då det kom över mig. Jag kände hur det vällde fram, det gick inte att stoppa. Hann tillbaka till lägenheten och fick låta tårarna rinna. Det jag tyckte kändes konstigt var att jag hade inte haft några jobbiga tankar under dagen. Jag saknade givetvis Ronja, men jag kände ändå att jag hade mina känslor under kontroll. Men de låg visst där och pyrde. Nästan som att de ville jäklas med mig så att jag inte kunde skriva om en vecka utan tårar.

Men en dag kommer det att gå, det tror jag starkt på! ?

  4 comments for “En vecka utan tårar?

 1. Caroline
  28 juli, 2016 at 15:53

  Åh – Linda. Det är klart att sorgen finns där i bakgrunden, även om du har det trevligt. Men ju trevligare du har desto längre mellan stunderna för den djupa sorgen. Försök att inte stressa fram en vecka utan tårar, så ska du se att den kommer inom kort. Och kom ihåg att det är OK att gråta!!!
  Styrkekramar!

  • Linda
   28 juli, 2016 at 16:54

   Jag låter sorgen komma när den kommer, sen hur lång tid emellan spelar mindre roll.
   Tack för dina ord ❤️

 2. C8
  7 augusti, 2016 at 00:36

  Vännen! ❤️ Det klart en vecka utan tårar kommer men kanske inte när du tänker på det! Den dagen kommer men kanske inte denna veckan, månaden eller året men jag tror den kommer! Fortfarande tänker jag själv på Ronja – väldigt ofta och jag hade henne inte i min närmsta närhet men det händer ofta att jag ler åt något du har berättat eller att jag ser/sett något som påminner om Ronja så tänker jag på henne och även jag gråter rätt ofta när jag tänker på er fina Ronja. Ta den tid du behöver och rätt som det är har det kanske gått en vecka utan att du märker det men stressa inte på det! Kramkram C8

  • Linda
   9 augusti, 2016 at 21:12

   Nej jag stressar inte med det.. Det får komma när det kommer ? Tack vännen ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *