En vecka utan tårar?

Har tänkt många gånger att snart kan jag skriva ett inlägg om att jag klarat en vecka utan tårar. Det kan gå dagar utan att jag gråtit, även om tankarna ändå finns där. Men så faller jag på målsnöret.

Veckan som gått har varit fylld med glädje då jag träffat vänner och haft mycket tid med Albin. Trodde nästan jag skulle klara mig en vecka nu utan tårar. Men så förrigår hände nåt. Jag hade en jätte trevlig dag på Kolmården med Albin och en vän och hennes barn. En alldeles underbar dag!! Men framåt kvällen fick jag sån otrolig huvudvärk. Så mycket att jag kände mig illamående också. Fick pausa bubbeldrickandet och lägga mig en stund i sängen. Min vän tog med alla barnen till ett intilliggande glasställe. Jag ville så gärna vara med så tog mig dit. Men det var så mycket sorl att jag fick vända. Det var då det kom över mig. Jag kände hur det vällde fram, det gick inte att stoppa. Hann tillbaka till lägenheten och fick låta tårarna rinna. Det jag tyckte kändes konstigt var att jag hade inte haft några jobbiga tankar under dagen. Jag saknade givetvis Ronja, men jag kände ändå att jag hade mina känslor under kontroll. Men de låg visst där och pyrde. Nästan som att de ville jäklas med mig så att jag inte kunde skriva om en vecka utan tårar.

Men en dag kommer det att gå, det tror jag starkt på! ?

  4 comments for “En vecka utan tårar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *