Första midsommar utan Ronja

Så blandade känslor med högtider. Man vill så gärna hitta på något mysigt, speciellt för Albins skull, samtidigt som det smyger in en känsla av meningslöshet att inte få ha med Ronja. Det var ju inte så jag ville mitt liv skulle se ut, jag har inte valt att fira med bara ett barn. Men hur ska jag hantera det? Det känns så fel att känna meningslöshet för detta är ju faktiskt så mitt liv ser ut nu och jag vill det ska vara meningsfullt! Jag vill att Albin ska få det bästa möjliga ut av livet och jag vill inte gräva ner mig varje högtidsdag. Detta är ju en stor dag i Sverige, en glädjens dag, en dag som inleder sommaren och vad finns det för mening med att lägga sig ner och inte fira den? Det är inte ett alternativ! Så därför kommer jag se till att glädjas idag, ha en mysig dag med min familj och ha med mig Ronja i mina tankar ?

Midsommar förra året:

Midsommar

Midsommarbild

Midsommar för två år sedan:

Midsommartjej

Midsommar för tre år sedan:

Midsommarklänning

Midsommarkrans

  6 comments for “Första midsommar utan Ronja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *