Snart Ronjas födelsedag

Jag har märkt i hela kroppen att något inte känns helt rätt. Klart att sorgen går upp och ner, men insåg för ett tag sedan att de extra känslorna är säkert för att Ronjas första födelsedag utan oss närmar sig. 2 oktober skulle hon fyllt 8 år. Kan tänka mig att det är så det kommer att vara, att årsdagar, födelsedagar och högtidsdagar alltid kommer att göra att jag tänker på Ronja extra mycket ?

Den första tiden blir jag dessutom ofrivilligt påmind. Som tex detta mail från BR leksaker:

Br_leksaker

Det finns säkert fler ställen jag inte meddelat att Ronja avlidit, får ta dem allteftersom de dyker upp. Vill poängtera att jag inte tycker BR gjort något fel, hur ska de veta..

Jag kommer att skriva senare hur Ronjas födelsedag firades. För även om hon inte är med oss fysiskt vill jag hylla henne och den dag hon föddes ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *