Kramade Ronja inatt

Återigen fick jag krama Ronja inatt. Så otroligt härligt! Hon dyker upp då och då i mina drömmar. En annan gång drömde jag att hon sa till mig att hon inte behöver sina My Little Pony längre och att det är ok att måla om hennes rum. Vi har inte pratat om att göra om i Ronjas rum, men kanske det är en liten symbolisk hälsning från henne att det är ok att gå vidare. ? Har även drömt en gång att hon rökte! Hon var lika gammal som när hon dog men ändå rökte hon. Hon passar väl på att vara rebellisk när ingen kan säga till henne ?

Känslan från min dröm inatt ska jag ta tillvara på och ta fram under dagen om det behövs ❤️

  2 comments for “Kramade Ronja inatt

 1. Alexandra
  7 maj, 2016 at 22:23

  Hon finns med dig hela tiden. Och jag tror verkligen på det här med saker som man drömmer. Du har verkligen fått träffa henne ❤ Kram

  • Linda
   9 maj, 2016 at 08:01

   Jag kan ju inte motbevisa något så då kan jag likaväl se det som att jag fått träffa henne ? Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *