Tankad med energi inför 5-månadsdagen!

Då har det gått fem månader sedan det som inte får hända hände! Inser att jag inte ser på den här dagen med samma vemod som tidigare. Den liksom betyder ju egentligen inget mer än att det blir mer ett konstaterande att tiden går och det blir längre och längre sedan vi fick träffa vår älskade dotter ? Men betyder ju också att vi kommer längre och längre i sorgearbetet.

Dagen idag blev ganska härlig. Allt känns så mycket bättre med sol och värme. En känsla av att vi går mot ljusare tider.
Idag har vi varit i stugan och min bror och hans familj kom på besök. Mysig dag med grill och promenad till havet. Men det blir väldigt påtagligt att Ronja saknas. Kusinerna har ju alltid varit fyra. Kanske de själva inte tänker så mycket utan har kul att leka tillsammans. Men jag tänkte på det lite grann iallafall. Det kom en fjäril när de var ute på gräsmattan. Kanske det var Ronja som var med oss en stund ??

Har blivit tankad med energi hela den här veckan. I onsdags blev det långlunch i Göteborg med gamla kollegor och torsdag till fredag blev jag medbjuden till spa på Kusthotellet i Varberg. Det var ett gott gäng tjejer där jag inte kände så många. Det blev riktigt mysigt och kul att lära känns nya härliga människor. Så nu kan jag leva på detta ett tag. Jag har ju sagt att jag vill leva och inte bara överleva och den här veckan känner jag att jag har levt och känt genuin glädje. Visst kommer det känslor över mig emellanåt och det gör ont i hjärtat, men det går så mycket lättare när man är tankad med energi. Jag hoppas det dröjer lite längre tills nästa gång jag dalar och att man då har lite extra energi ??

Långlunch

Varberg

Kusiner

  2 comments for “Tankad med energi inför 5-månadsdagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *