Ronja 11 år

Förra året la jag aldrig upp något inlägg efter att vi firat Ronjas 11-årsdag. Vet inte varför, kanske jag inte orkade, eller bara glömde av. Och på samma sätt som att jag sagt jag inte skall ha dåligt samvete om jag inte är ofta på graven, likaså gäller att lägga upp något på bloggen. Bloggen skriver jag i för min skull. Och skulle jag kunna hjälpa någon annan som förlorat barn att få känna lite hopp, så vore det såklart bra.

11-årsdagen firade vi som vanligt, ballongsläpp med kompisarna vid graven. Det är så fint att se att kompisarna vill komma. Det betyder så mycket.

Denna gång fick Ronja 3 små söta katter: Alexandris, Wilmis och Tyris. Hon fick också en hund med vingar. Jättesöta små djur!

Som vanligt blev det en fin dag för vår Ronja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *